CFO Advisor alustab maksunõustamisega

Ümberringi on keerulised ajad. Tehtud plaanid püsivad asjakohastena nädala või paar. Ebakindlus saadab lähiaja otsuseid. Antud olukord seab kõrgemad nõudmised ka nõustamisteenustele. Jätkusuutlik äri ei vaja täna mitte ainult täpset rahavoogude planeerimist, vaid mitmekülgset ning olukorrale vastavat terviklikku lahendust.

Möödunud nädalal teavitasime oma praeguseid ja tulevasi kliente, et lisaks finantsalasele nõustamisele alustas CFO Advisor oma klientidele ka õigusteenuste pakkumist. Täna on meil taaskord hea uudis – oleme alustanud koostöös Kindsigo Konsultatsioonid OÜ-ga igapäeva äritegevusega seotud maksukonsultatsioonide pakkumist.

„Meil on siiralt hea meel, et saame Aule näol pakkuda oma klientidele ülimalt professionaalset tuge igapäevastele äriotsustele ning terviklikku orienteerumist pidevalt muutuvas maksukeskkonnas“, lausus CFO Advisor tegevjuht Imre Noorkikas. „Ühendades omavahel finants-, õigus- ja maksualased väljakutsed, saame pakkuda oma klientidele kindlustunnet ja kvaliteeti, mida vajab tänane keskkond ning nõustamisteenus tervikuna“.

Aule Kindsigo on lõpetanud Tartu Ülikooli rahanduse- ja krediidialal ning täiendanud end mitmetel kursustel nii Eestis kui ka välismaal. Aule on töötanud pikki aastaid Maksu-ja Tolliametis, lektori ning koolitajana.